به گزارش مشرق به نقل از تابناک، دکتر محمد جواد لاريجاني که عصر پنجشنبه در مخالفت با به راي گذاشتن پيش نويس يک قطعنامه ضد ايراني در کميته سوم مجمع عمومي سازمان ملل صحبت مي کرد، اظهارداشت: اصلي ترين نقض کنندگان حقوق بشر به شکل گسترده در سراسر جهان کشورهاي غربي و علي الخصوص آمريکا و اسرائيل هستند اما همه اعمال ظالمانه و ضد بشري آنها ناديده گرفته مي شود.
دبيرستاد حقوق بشر ايران با بيان اينکه پيشنها دهنده اين قطعنامه يعني کانادا، زشت ترين سوابق در نقض حقوق بشر، از جمله جنايت در حق بوميان کشورخود را داراست، به قرار گرفتن نام رژيم دهشت افکن اسرائيل در کنار نام ديگر بانيان غربي پيش نويس اين قطعنامه اشاره کرد و گفت : اسرائيل که خود کارنامه سياهي در جنايت و تروريسم و نقض حقوق بيشر دارد از بانيان اين پيش نويس شده است.
لاريجاني در حالي که با اظهارات مستدل و افشاگرانه خود سکوتي معني دار را بر جلسه حکمفرما کرده بود اين سوال جدي را مطرح کردکه به راستي ايران چه جنايتي مرتکب شده که اينگونه موستوجب دشمني و کينه توزي کشورهاي غربي و از جمله آمريکاست؟ جرم ما اين است که کپي دموکراسي امريکا نيستيم. ما نمي خواهيم مانند دموکراسي کشورهاي غربي بشويم .
وي در بخش ديگري از اين سخنراني که در پايگاه اطلاع رساني ستاد حقوق بشر منتشر شده، به بخش هاي از مفاد قطعنامه ضد ايراني تحت عنوان وضعيت حقوق بشر در ايران اشاره کرد و گفت اين پيش نويس بشدت غير حرفه اي و پر از مسائل بي اساس و اتهامات غير قابل اثبات و اظهارات شيطنت آميز است.
مشاور امور بين الملل رييس قوه قضاييه خاطر نشان کرد کانادا خود را از بانيان اين قطعنامه مي داند اما اجازه بدهيد که بگويم آمريکا اصلي ترين تهيه کننده اين پيش نويس قطعنامه است .
وي افزود: اين متن هيچ ارتباطي با حقوق بشر و ارتقاء آن ندارد، بلکه صرفا در خدمت همان سياست هاي خصمانه و سلطه طلبانه امريکا عليه ايران است.
لاريجاني اظهارداشت: نماينده کانادا مدعي است که کشورش نگران نقض حقوق بشر در ايران است ولي اين اعضاي محترم اگاه هستند که زماني که قطعنامه اي براي محکوميت اسرائيل در کشتار مردم بيگناه غزه در جريان بود همين کانادايي که نگران بشريت است به آن راي منفي داد . کدام نگراني درباره حقوق بشر؟ چشم بستن روي کشته شدن صدها مرد و زن بيگناه فلسطيني در غزه؟
دبير ستاد حقوق بشر ايران گفت: از ابتدا استاندارد دو گانه موجود در اين پيش نويس نمايان بود. نماينده کانادا گفت که ايران حقوق اقليت ها را رعايت نمي کند اما همه کساني که در اينجا جمع شده اند مي دانند که کانادا چه جنايت هايي درخصوص بوميان و اقليت هاي کشور خود روا داشته است. چه کسي مي تواند موضوع بوميان کانادا را فراموش مي کند؟
وي افزود: يکي از نشانه هاي غيرحرفه اي، شيطنت آميز و بي اساس بودن اين پيش نويس قطعنامه اين است که اتهامات غير قابل اثباتي در آن مطرح شده که ثابت کردن هريک از آنها سال ها وقت لازم دارد.
لاريجاني در ادامه گفت: اجازه بدهيد که مثالي براي شما بزنم لطفا توجه کنيد. در پاراگراف دوم اين پيش نويس آمده که ايران براي جرم محاربه که هيچ تعريف دقيقي ندارد و به معني جنگ با خداست، حکم اعدام صادر مي کند. آقايان و خانم ها همين ادعاي بي اساس نشان مي دهد که همه اين ها يک فريب است.
وي افزود: اين درحالي است که مفهوم محاربه هسته اصلي و قانوني مبارزه با تروريسم است که همه کشورها خود را موظف به انجام آن مي دانند و اين جاي تعجب دارد که چگونه برخي از کشورها خودشان را محق مي دانند که با نام جنگ با تروريسم به جنگ سراسري با ساير کشورها بروند اما جمهوري اسلامي ايران را که در خط مقدم مبارزه با تروريسم است زير سوال ببرند.
دبير ستاد حقوق بشر ايران گفت: ناراحت کننده ترين قسمت ان، اين حقيقت است که امريکا و اعضاي نام آور اتحاديه اروپا اصلي ترين حاميان گروهک هاي تروريستي مخوف و خطرناک مانند منافقين( مجاهدين خلق), پژاک و دارودسته ريگي هستند که همه نوع کمکي از امريکا فرانسه و المان دريافت مي کنند.
مشاور امور بين الملل رييس قوه قضاييه اظهارداشت: رهبران اين گروهک هاي تروريستي که مسوول کشتار صدها زن و مرد وکودک ايراني هستند پيوسته با اعضاي مجالس آمريکا، المان و فرانسه در ارتباط هستند و مهمتر از همه اينکه دولت هاي اين کشورهاي اروپايي چگونه بشردوستاني هستند که به آنها پناه مي دهند و از آنها حمايت و پذيرايي مي کنند.
لاريجاني گفت :يکي از دستاوردهاي بزرگ جمهوري اسلامي در 30 سال گذشته اين بوده است که يک دموکراسي مبتني بر عقلانيت اسلامي در اين کشور پديد آورده است که اسباب پيشرفت جامعه ما را در همه ابعاد پديد آورده است.
وي افزود: اين دستاوردها در کمتر از سه دهه ما را به يکي از بزرگترين دموکراسي هاي منطقه تبديل کرده است. کشور ما هم اينک مانند خود کانادا توانايي غني سازي سوخت براي رآکتور را پيدا کرده، ما يکي از کشورهايي شده ايم که توانايي راهيابي به فضا و قرار دادن ماهواره در مدار را به دست آورده است. اين انقلاب ايران را به کشور شماره يک در بحث سلول هاي بنيادي و شبيه سازي تبديل کرده است.
دبير ستاد حقوق بشر ايران در ادامه تشريح دستاوردهاي نظام جمهوري اسلامي ايران گفت : اين انقلاب براي زنان ما تحصيلات عاليه به همراه آورده است به گونه اي که هم اينک بيش از 65 درصد از دانشجويان و دانشگاهيان ما را زنان تشکيل مي دهند. همين دموکراسي بود که سبب شد بي سوادي از کشورمان ريشه کن شود. حال سوال اين است که ما چه جنايتي مرتکب شده ايم؟ جرم ما اين است که کپي دموکراسي امريکا نيستيم. ما نمي خواهيم مانند دموکراسي کشورهاي غربي بشويم .
از جملات شيطنت آميز اين پيش نويس قطعنامه اشاره و اظهارداشت: چگونه است که اعتراضات در کشور ما از نظر شما دموکراسي را نابود مي کند اما در کشورهاي اين طور نيست؟ اگر وجود اعتراض نشانه نبود دموکراسي است، پس اين اعتراضات گسترده اي که ما هر روز در امريکا و انگليس شاهد آن هستيم چيست؟ اين اعتراضات گسترده اي که گاه و بيگاه در فرانسه روي ميدهد و در تنها يکي از آنها هزاران نفر دستگير شدند و حتي عده اي کشته شدند چيست؟ هدف شما از همه غوغا و آشوب چيست؟
وي خاطرنشان کرد: در همين اعتراضات بعد از انتخابات رياست جمهوري با تحقيقات گسترده اي که توسط دولت جمهوري اسلامي بعمل آمد بسياري از حقايق روش شد. اما غربي ها از اين حقايق خرسند نشدند چرا که معلوم شد کشورهاي غربي به شدت روي اين اعتراضات سرمايه گذاري کرده بودند و حتي اموزش داده بودند و اردوگاه هايي را در کشورهاي همسايه ما ايجاد کرده بودند تا به معترضان ياد بدهند که چگونه ساختمان ها را منفجر کنند , مکان هاي عمومي را آتش بزنند و چگونه مردم را تحريک کنند که عليه دولت ايران اعتراض و اشوب کنند.
لاريجاني گفت: ما دريافته ايم که آمريکا در اين امر تنها نبوده بلکه دولت انگليس، فرانسه و آلمان نيز در آن سهيم بوده اند. به عنوان مثال دولت انگليس نه تنها از طريق رسانه ها عليه ايران تبليغ مي کرد بلکه به صورت عملي نيز در اعتراضات و اغتشاشات وارد شده بود. يک نکته غم انگيز اينکه يک مامور ام اي 6 انگليس که من مي توانم اسم او را افشا کنم، در يک روز دوشنبه به ايران مي ايدو در همان روز در يک خيابان خلوت ندا اغا سلطان اين دختر مظلوم را مي کشد و در همان روز به انگليس بازمي گردد و موجي از فتنه و ابهام را در کشورما مي پراکند.
وي افزود: فرانسه نيز در اين اغتشاشات دست داشته است. آنها کساني را به دانشگاه هاي ما فرستادند تا به آنان ياد دهند که چگونه عليه دولت بشورند. ما اسناد و مدارک از جمله فيلم و عکس هايي در اختيار داريم که نشان مي دهد نماينده پارلمان المان نيز در دامن زدن به اغتشاشات و فروکش نکردن آنها دخالت داشته است و ما همه اين مدارک را مي توانيم براي دولت المان ارسال کنيم .
دبير ستاد حقوق بشر ايران گفت: اين ها هيچکدام نگران مسائل حقوق بشري نيستند و من مي توانم براي هر پاراگراف اين پيش نويس دلايلي بياورم که اين ها همه اهداف شيطنت آميز سياسي دارند و در جهت اهداف سلطه طلبانه امريکا تهيه شده اند.
وي افزود: الان کاملا معلوم است که بانيان اين قطعنامه از اين تحقيقات ناراحت هستند. من تنها چند نمونه مثال زدم تا اين رياکاري و نفاق اين کشورهاي غربي نسبت به ايران مشخص شود.
مشاور امور بين الملل رييس قوه قضاييه ايران گفت: غربي ها از اين عصباني هستند که ايران نه تنها نمي خواهد يک کپي از دموکراسي امريکايي داشته باشد بلکه خودش يک نمونه منحصر به فرد دموکراسي خودش را ايجاد کرده است که بسيار موفق بوده و ايران را به آن مدارجي که اشاره کردم رسانده است.
لاريجاني در پايان با اشاره به اينکه اين پيش نويس قطعنامه بسيار خطرناک، غيرسالم و داراي استاندارد دوگانه است تاکيد کرد : درحاليکه موارد عديده نقض حقوق بشر در گوشه و کنار جهان توسط کشورهاي غربي ناديده گرفته مي شود ايران با وجود پيشرفت هاي اساسي در بخش هاي مختلفي از جمله درمسئله زنان، کودکان، بهداشت و درمان، آموزش، مهاجران و تعامل سازنده با نهادهاي بين المللي بازهم هدف دشمني و کينه توزي کشورهاي غربي به رهبري آمريکا مي شود.
کميته سوم مجمع عمومي سازمان ملل، عصر پنجشنبه و با تاثير از فشار و لابي سنگين کشورهاي غربي، قطعنامه اي را عليه جمهوري اسلامي ايران با 80 راي از ميان 192 عضو سازمان ملل به تصويب رساند. از ميان 192 کشور عضو مجمع عمومي سازمان ملل 112 کشور به اين قطعنامه راي منفي يا ممتنع دادند.
دبير ستاد حقوق بشر ايران نشست راي گيري کميته سوم مجمع سازمان ملل براي پيش نويس يک قطعنامه ضد ايراني را به جلسه محاکمه کشورهاي غربي در مسئله حقوق بشر تبديل کرد.